Friday, November 23, 2012

Workshop - "Tu crezi ca banii pica din cer?"



Workshopul “ Tu crezi ca banii pica din cer?” se adreseaza tuturor celor care vor sa inteleaga si sa elimine frustrarile, fricile si anumite crezuri legate de bani si de problemele financiare cu care se confrunta. 

Daca ai impresia ca  banii nu ajung niciodata in portofelul tau, iar lumea din jurul tau e singura responsabila pentru acest lucru, te invitam la acest workshop pentru a descoperi adevarul despre tine.

Majoritatea persoanelor se confrunta in aceasta perioada cu nemultumiri legate de planul financiar. Starea noastra financiara ne reflecta, insa, crezurile si fricile pe care le avem legate de bani. Un gand precum “Doar oamenii bogati au bani” ne poate determina inconstient sa nu muncim suficient de mult pentru bani.

In cadrul acestui workshop vei invata urmatoarele lucruri:
-ce este inteligenta emotionala, din ce se compune aceasta si care sunt elementele cheie legate de bani
-cum se construiesc anumite crezuri si care este impactul lor direct asupra realizarilor noastre
-cum sa descoperi crezurile limitatoare care te opresc din a face mai multi bani
-metode simple si practice de restructurare a crezurilor
-tehnici de eliberare emotionala in eliminarea crezurilor negative
-care sunt cele mai frecvente crezuri limitatoare legate de bani si bunastare
-aplicatii practice pentru eliminarea crezurilor limitatoare

Pretul acestui workshop este de 95 Ron.

Vom lucra impreună la aceste limitari si vom avea si discutii personale cu cei care vor dori. Grupul va fi format din 30 de persoane, in ordinea inscrierii.

Daca te inscrii acum poti castiga o sesiune de life coaching gratuita cu trainerul Zoltan Veres care va sustine si acest workshop. Zoltan Veres este un coach si trainer cu peste 9 ani de experienta si peste 1000 de consultatii personale si de cuplu.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numerele de telefon 0741 401 399/ 0727 806 405 sau la adresa de e-mail: madalina@sirius-star-consulting.com

Va asteptam!



0 comments:

Post a Comment