Life Coaching

1. Grup pentru transformarea radicala si profunda a vietii prin eliberare emotionala
Grupul pentru transformarea radicala si profunda a vietii are ca scop vindecarea profunda a fiintei si a vietii noastre prin aplicarea unor tehnici de eliberare emotionala. 


Te invitam sa traiesti viata pe care o meriti, eliberata de emotiile negative care te impiedica sa fi fericit si liber cu adevarat.

Tehnicile de eliberare emotionala (EFT) sunt folosite pentru vindecarea traumelor relationale, a unor blocaje si contractii musculare, a diverselor frici pe care le experimentam, a nemultumirii de sine si a problemelor de sanatate. Acestea ne pot scapa de migrene, astm si chiar dureri fizice. 

EFT (emotional freedom techniques) se bazeaza pe dinamizarea unor puncte de pe corpul fizic, puncte situate pe meridianele energetice folosite in acupunctura. Tehnica a fost dezvoltată de Gary Craig.


Pentru a obtine un efect durabil si profund transformator, am elaborat un program prin care vom aborda majoritatea aspectelor vietii noastre timp de 3 luni, o data la doua saptamani, timp de 4-5 ore. Intalnirea va avea loc in Cluj Napoca.

Veti avea, de asemenea, un caiet de lucru in care puteti sa va notati toate crezurile limitatoare.
In cadrul acestui grup vom aborda urmatoarele subiecte:
-dorinta noastra: de a ne transforma si de a ne schimba in bine viata       
-starea noastra generala: calitatea somnului, starea generala in timpul zilei, tendintele de a ne stresa si agita
-corpul fizic: relatia cu corpul fizic, aspectul, conditia fizica, nivelul energetic, dureri, boli, tensiuni fizice, dizarmonii
-relatia cu ceilalti: probleme de comunicare, de exprimare, complexe de inferioritate, complexe de superioritate
-relatia de cuplu: traume din relatii, crezuri limitatoare, situatii dezarmonioase care ne-au cauzat sau ne cauzeaza suferintă
-profesie/menire si bani: limitări, compromisuri, frici, motivele pentru care nu avem parte de mai multi bani în viata noastră
-relatia cu familia: modelele din copilarie si regasirea autenticitatii, experientele traumatizante din copilarie, acceptare, descoperirea copilului divin din noi


Ce spun cei care participa chiar acum la un astfel de grup:

"Auzisem de aceasta tehnica de eliberare emotionala si inainte de a ne spune Zoli de ea, dar trebuie sa recunosc ca acum o vad cu totul cu alti ochi. Inainte nu prea intelegeam cu funtioneaza, acum mi se pare "magie".  

Inca nu imi vine sa cred efectele si constientizarile care le-am avut! Dupa fiecare exercitiu EFT, ma simt mult mai energica si mai linistita, ma ajuta sa gandesc altfel si sa am cu totul alta stare. Ma ajuta sa ma cunosc mai bine si sa fiu mai constienta de mine si de ce simt, si mi se pare un lucru minunat! 


Tehnica asta ma ajuta sa imi dau seama ca eu detin controlul asupra sentimentelor mele, si nu invers! Inca nu pot sa cred cat de detasata sunt in sfarsit de lucrurile care alta data erau un stres continuu si o problema majora! Pe aceasta cale vreau sa va multumesc pentru ce faceti, e minunat si incredibil cat de mult ajuta, si cum schimba perceptia despre tot! Va multumesc pentru tot ce faceti!"

Andrada S.


"EFT a trezit in mine dorinta profunda de a ma transforma. M-a ajutat sa fiu cu adevarat sincera cu mine, sa-mi observ starile, sa devin tot mai constienta de emotiile mele, de schimbarile subtile care au loc in mine in fiecare clipa. Intr-un fel, cred ca ma ajuta si sa-mi cultiv starea de Prezenta.

Pare o tehnica prea simpla si la indemana oricui (poate de asta atat de putini oameni au incredere ca intr-adevar are un efect fantastic), insa cand am inceput s-o folosesc la modul serios, am constatat ca ma poarta in adancimile fiintei mele, acolo unde in general ma feresc sa patrund, de frica a ceea ce voi descoperi. 


Cu EFT nu ai cum sa te mai minti pe tine. Treptat, ceata se ridica, constientizarile se produc si esti nevoit sa-ti recunosti (fata de tine) fricile, umbrele, convingerile, tiparele si programele dupa care functionezi. Odata constientizate, nu mai ramane decat sa perseverezi cu tehnica, sa ai curaj, vointa si incredere ca poti schimba absolut orice aspect din tine pe care nu ti-l doresti sau care te impiedica sa iti manifesti intregul potential! In final devine chiar amuzant, e ca o joaca!"

Daifei F.

Vom lucra impreună la aceste limitari si vom avea si discutii personale cu cei care vor dori. Grupul va fi format din 30 de persoane, in ordinea inscrierii.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numerele de telefon 0741 401 399/ 0727 806 405 sau la adresa de e-mail: madalina@sirius-star-consulting.com

Va asteptam!


2.Workshop "Inteligenţa emoţională în relaţia cu sexul (opus) - 7+1 principii aplicate practic"

Acest workshop este dedicat tuturor celor care doresc sa transforme planul relational intr-o sursa permanenta de bucurie, fericire, împlinire si evolutie în cuplu. 

Workshopul se adresează atat persoanelor singure sau care trec dintr-o relatie in alta, cat si celor care sunt intr-o relatie de cuplu, insa nu reusesc sa treaca peste unele probleme care au devenit persistente, sau simt monotonie, dorinta de schimbare.

Workshopul ”Inteligenta emotională in relatia cu sexul (opus)-7+1 principii aplicate practic” se desfasoara timp de doua zile, Sâmbătă si Duminică între orele 10:00-19:00, cu pauza de masa, in Cluj Napoca.

O persoana care reuseste sa isi dezvolte inteligenta emotionala va avea o relatie de succes alaturi de partenerul sau. Inteligenta emotionala se refera la capacitatea unei persoane de a constientiza, intelege si controla emotiile pe care le simte, de a controla si intelege emotiile celor din jur si de a folosi aceste cunostinte pentru a se dezvolta pe sine si pe cei din jurul sau.

In cadrul acestui workshop vom aborda următoarele subiecte:

 •          descoperirea si (re)cunoasterea nevoilor proprii de transformare
 •          cum sunt eu si mai ales cum as vrea să fiu
 •          ce ma impiedica in acest proces de transformare
 •          descoperirea si (re)cunoasterea nevoilor relationale proprii
 •          care sunt calitatile masculine/feminine care ma implinesc la celalalt
 •    care sunt valorile mele relationale (lucrurile care sunt importante pentru mine intr-o relaţie)
 •    asumarea constienta a naturii umane intr-o rela’ie (inconstienta si ignoranta)
 •      constientizarea diferentelor de la om la om, in sistemul individual de valori
 •          intelegerea profunda a naturii umane schimbatoare
 •          constientizarea dinamicii unei relatii intre doua persoane
 •          intelegerea profunda a proceselor de comunicare în cuplu
 •          comunicarea dincolo de cuvinte
 •          solutionarea armonioasa de conflicte
 •          intelegerea profunda a conceptului de libertate în relaţie
 •          ce inseamna a-l lua pe celalalt “la pachet” cu tot ce are
 •          compromisurile pe care le facem de dragul sabloanelor invatate
 •          importanta nevoilor proprii si a respectului reciproc fata de acestea
 •     implinirea aspiratiilor relationale proprii, cum sa aducem in relatie ceea ce ne plac
 •          intampinarea celuilalt cu nevoile noastre împlinite


In cadrul seminarului vei primi un caiet de lucru de 30 de pagini cu exercitii si principii care te vor ajuta să stii totul despre tine din punct de vedere relational.

Iti oferim, de asemenea, un card specializat cu principiile invatate si odiplomă de ”Inteligent emotional în relatia cu sexul (opus) –Pot să fiu fericit in relatia mea”.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti să ne contactati la numerele de telefon 0741 401 399/ 0727 806 405 sau la adresa de e-mail: madalina@sirius-star-consulting.com

Va asteptam!


3.Grupuri organizate


Pentru cei care activeaza in diferite domenii de activitate precumnetwork marketing, asociatii de femei cu diverse orientari, echipe de lucru din diverse domenii, produsele noastre pot fi personalizate in functie de specificul grupului.

Pe baza discutiilor cu liderul unui grup de persoane sau a unei organizatii, se stabilesc nevoile si problemele specifice fiecaruia. Echipa noastra va veni cu o solutie personalizata, dedicata grupului tinta.

Astfel, putem combina intr-o maniera unica cursurile, trainingurile, coachingul individual sau de grup. Rezultatul va fi o solutionare concreta si personalizata a problemelor si dificultătilor cu care se confrunta grupul tinta.

Tehnicile care se folosesc in livrarea acestor produse personalizate sunt:
-tehnici pentru cresterea inteligentei emotionale
-tehnici de programare neuro-lingvistică
-tehnici de life si performance coaching
-tehnici de eliberare emotională
-modele si metode din psihoterapie
-diverse proceduri de auto-cunoastere si auto-motivare

Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numerele de telefon 0741 401 399/ 0727 806 405 sau la adresa de e-mail: madalina@sirius-star-consulting.com

Va asteptam!