Business Coaching

Produsele noastre de training si coaching vin in completarea si sustinerea altor traininguri si cursuri care tin de partea tehnica a unei afaceri.

Diferenta majora este ca tehnicile folosite pe parcursul coachingului oferit de noi vizeaza eliminarea fricilor, blocajelor si stresurilor de la nivel emotional si psihic, blocaje care pot impiedica aplicarea cunostintelor asimilate la alte traininguri.

Procedeele aplicate, impreuna cu exercitiile si tehnicile pentru constientizarea acestor limitari, aduc o transformare fundamentala in atitudinea fata de procesele de organizare, productie sau de vanzare dupa caz, avand efecte vizibile chiar si in viata personala a angajatilor.

Relatiile interumane in cadrul firmei, comunicarea si munca in echipa sunt si ele considerabil imbunatatite prin aceasta procedee, ducand la o crestere masurabila a productivitatii celor care participa la aceste traininguri.

1.Coaching pentru echipa de vanzari (varianta de baza: 12 sedinte de cate 2 ore):

Rezultate:
-imbunatatirea starii generale a oamenilor duce la imbunatatirea relationarii cu clientii
-eliminarea traumelor si a experientelor negative permite angajatului sa se implice fara retineri in procesul de vanzare
-transformarea fundamentala a imaginii de sine ca “om de vanzari”
-imbunatatirea muncii in echipa, eliminarea tuturor tensiunilor , perceptia echipei ca o unitate care serveste interesele firmei
-conditiile de lucru sunt imbunatatite considerabil, ducand la o atmosfera placuta de lucru, crescand loialitatea angajatului fata de societate

Procesul:
1.Parcurgerea procesului de vanzari pas cu pas, identificarea limitarilor (frici, blocaje, traume, experiente negative stresante, crezuri negative) si eliminarea acestora prin tehnici bazate pe Programare Neurolingvistica (NLP) si Tehnici de Eliberare Emotionala (EFT).

2.Mediere de conflicte si evaluarea relatiilor din echipa, identificarea conflictelor din grup generatoare de tensiuni care duc la scaderea productivitatii per ansamblul echipei. Eliminarea acestor conflicte si crearea unei ambiante emotionale care duce la cresterea productivitatii atat individual cat si ca si echipa.

3.Coaching cu coordonatorul sau coordonatorii echipei de vanzari pentru imbunatatirea relatiilor sef-subaltern.

4.Lucru particular cu cazurile mai complexe de probleme personale (daca este cazul)

2. Grupuri organizate
Pentru grupuri care activeaza intr-un domeniu specific (network marketing, asociatii de femei cu diverse orientari, echipe de lucru din diverse domenii), produsele noastre pot fi personalizate in functie de specificul grupului.

Pe baza discutiilor cu liderul unui asemenea grup de persoane (sau organizatie) se stabilesc nevoile, si problemele specifice organizatiei sau grupului, ca apoi echipa noastra sa vina cu o solutie personalizata, dedicata grupului tinta.

Astfel, putem combina intr-o maniera unica cursurile, trainingurile, coachingul individual sau de grup, rezultatul fiind o solutionare concreta si personalizata a problemelor si dificultatilor cu care se confrunta cei care formeaza grupul sau organizatia.

Pentru a stabili o intalnire cu noi, puteti sa ne contactati la: 0727806405/0757324856 sau la adresa de e-mail: office@sirius-star-consulting.com.

Tehnicile care se folosesc in livrarea acestor produse personalizate:
-tehnici pentru cresterea inteligentei emotionale
-tehnici de programare neuro-lingvistica
-tehnici de life si performance coaching
-tehnici de eliberare emotionala
-modele si metode din psihoterapie
-diverse proceduri de auto-cunoastere si auto-motivare

3.Coaching pentru echipa de IT  (varianta de baza: 12 sedinte de cate 2 ore)

4.Team-building0 comments:

Post a Comment