Tuesday, November 6, 2012

Conferinta gratuita:Inteligenta emotionala si impactul ei asupra vietii tale


Va invitam cu drag la conferinta "Inteligenta emotionala si impactul ei asupra vietii tale", care va avea loc Joi, 8 Noiembrie, ora 18:00, str. Cosasilor, nr. 3-5 (Marasti), Cluj-Napoca. Puteti sa veniti cu colegi, prieteni, rude, oameni apropiati voua (in limita locurilor disponibile), deoarece este o conferinta care va poate schimba total perceptia asupra vietii voastre si a puterii pe care o detineti defapt in ea.

In cadrul acestei conferinte vom aborda un subiect complex intr-o maniera simplificata, astfel incat sa poata intelege oricine ce inseamna conceptul inteligentei emotionale, dar mai ales ce impact are asupra vietilor noastre aceasta componenta a inteligentei.
Intelegerea aspectelor legate de inteligenta emotionala, abordarea ei structurata si foarte practica ofera de asemenea solutii extrem de simple pentru dezvoltarea ei si pentru imbunatatirea intregii noastre vieti prin asta.

Inteligenta emotionala este un concept care a aparut la inceputul anilor '90 si a ajuns incet in vizorul celor care se ocupa de dezvoltarea personala ca fiind o componenta extrem de importanta a inteligentei generale a unei fiinte umane.

Desi aceasta inteligenta nu se incadreaza in conceptul clasic al inteligentei, s-a dovedit de-a lungul timpului ca are o importanta mai mare in evolutia, succesul si reusita oamenilor decat inteligenta rationala. In timp ce inteligenta rationala este raspunzatoare in procentaj de 20% de succesul oamenilor in viata, inteligenta emotionala este responsabila in procent de 80% in acest sens.

Fiind definita ca abilitatea de a evalua, constientiza si controla starile proprii si ale altora, ea devine baza evolutiei fiintei umane in aceasta perioada.

Dupa cum stim cu totii, degeaba rationam despre multe lucruri, daca ne este teama sau avem o "retinere", totdeauna emotia o sa castige in fata ratiunii.

0 comments:

Post a Comment