Friday, November 16, 2012

Invitatie grup eliberare emotionala



Va anuntam cu drag, ca urmeaza sa pornim un nou grup unde vom practica tehnicile de eliberare emotionala (EFT sau tapping in engleza), tehnici pe care le-am folosit cu mare succes in consultatiile si workshopurile pe care le-am tinut in ultimul an.

Am folosit cu succes aceste tehnici de la vindecarea traumelor relationale, pana la cele din copilarie, de la blocaje si contractii musculare pana la eliminarea unor negi, frici, nemultumirea de sine, agresivitate si alte dizarmonii care pot fi o piedica serioasa in a trai viata pe care ne-o dorim cu adevarat 

Au rezultat prin utilizarea acestor procedee simple transformari vizibile in viata celor cu care am lucrat pe durata a cateva sedinte, si ne bucuram de rezultate impresionante in vietile celor care sunt la primul grup pe care l-am inceput, cu care am avut ocazia sa lucram mai mult.

Acest grup are ca scop vindecarea profunda a fiintei si a vietii noastre prin aplicarea practica a acestor tehnici timp de 3 luni, o data la doua saptamani, 4-5 ore. Pentru a obtine un efect durabil si profund transformator, am elaborat un program prin care vom aborda majoritatea  aspectele vietii noastre aplicand aceste tehnici, obtinand astfel rezultate concrete si vizibile.

La acest Grup pentru transformarea radicala si profunda a vietii prin eliberare emotionala vom aborda urmatoarele subiecte (folosind tehnicile de eliberare emotionala pentru a elimina crezurile limitatoare, fricile, tensiunile, frustrarile legate de fiecare domeniu al vietii noastre):

-dorinta noastra: de a ne transforma si de a ne schimba in bine viata       

-starea noastra generala: calitatea somnului, starea generala in timpul zilei, tendintele de a ne stresa si agita, le vom elibera :)

-corpul fizic: relatia cu corpul fizic, aspectul, conditia fizica, nivelul energetic, dureri, boli, tensiuni fizice, dizarmonii

-relatia cu ceilalti: probleme de comunicare, de exprimare, complexe de inferioritate, complexe de superioritate

-relatia de cuplu: traume din relatii, crezuri limitatoare, situatii dizarmonioase care ne-au cauzat sau ne cauzeaza suferinta

-profesie/menire si bani: limitari, compromisuri, frici, motivele pentru care nu avem parte defapt de mai multi bani in viata noastra

-relatia cu familia: modelele din copilarie si regasirea autenticitatii, experientele traumatizante din copilarie, acceptare, descoperirea copilului divin din noi

Intalnirile vor avea loc o data la doua saptamani cate patru-cinci ore, timp de 3 luni, asadar vor fi 6 workshop-uri practice.

Ce spun cei care participa chiar acum la un astfel de grup:

"Auzisem de aceasta tehnica de eliberare emotionala si inainte de a ne spune Zoli de ea, dar trebuie sa recunosc ca acum o vad cu totul cu alti ochi. Inainte nu prea intelegeam cu funtioneaza, acum mi se pare "magie".  

Inca nu imi vine sa cred efectele si constientizarile care le-am avut! Dupa fiecare exercitiu EFT, ma simt mult mai energica si mai linistita, ma ajuta sa gandesc altfel si sa am cu totul alta stare. Ma ajuta sa ma cunosc mai bine si sa fiu mai constienta de mine si de ce simt, si mi se pare un lucru minunat! 


Tehnica asta ma ajuta sa imi dau seama ca eu detin controlul asupra sentimentelor mele, si nu invers! Inca nu pot sa cred cat de detasata sunt in sfarsit de lucrurile care alta data erau un stres continuu si o problema majora! Pe aceasta cale vreau sa va multumesc pentru ce faceti, e minunat si incredibil cat de mult ajuta, si cum schimba perceptia despre tot! Va multumesc pentru tot ce faceti!"

Andrada S.



"EFT a trezit in mine dorinta profunda de a ma transforma. M-a ajutat sa fiu cu adevarat sincera cu mine, sa-mi observ starile, sa devin tot mai constienta de emotiile mele, de schimbarile subtile care au loc in mine in fiecare clipa. Intr-un fel, cred ca ma ajuta si sa-mi cultiv starea de Prezenta.

Pare o tehnica prea simpla si la indemana oricui (poate de asta atat de putini oameni au incredere ca intr-adevar are un efect fantastic), insa cand am inceput s-o folosesc la modul serios, am constatat ca ma poarta in adancimile fiintei mele, acolo unde in general ma feresc sa patrund, de frica a ceea ce voi descoperi. 


Cu EFT nu ai cum sa te mai minti pe tine. Treptat, ceata se ridica, constientizarile se produc si esti nevoit sa-ti recunosti (fata de tine) fricile, umbrele, convingerile, tiparele si programele dupa care functionezi. Odata constientizate, nu mai ramane decat sa perseverezi cu tehnica, sa ai curaj, vointa si incredere ca poti schimba absolut orice aspect din tine pe care nu ti-l doresti sau care te impiedica sa iti manifesti intregul potential! In final devine chiar amuzant, e ca o joaca!"

Daifei F.



Pretul este de 119 lei/luna, cei care achita integral cele trei luni, vor plati doar 300 de lei.

Veti ramane cu o experienta care va poate schimba viata, un caiet de lucru in care veti avea notate toate crezurile voastre limitatoare, fricile, tot ceea ce va impiedica la nivel emotional sa traiti viata pe care o doriti si veti avea de asemenea tehnicile necesare pentru a putea depasiti blocajele dintre voi si visele voastre.

Vom lucra impreuna la aceste limitari si vom avea si discutii personale, individuale cu cei care vor dori pe parcurs.

Grupul va fi format din 30 de persoane, in ordinea inscrierii.

Te invitam sa traiesti viata pe care o meriti, eliberata de emotiile negative care te impiedica sa fi fericit si liber cu adevarat! 

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numerele de telefon: 0727806405/0757324856 , sau la adresa de e-mail: office@sirius-star-consulting.com.

Daca ai oameni apropiati, prieteni, rude, colegi, carora crezi ca le-ar prinde bine un astfel de grup, pe care i-ar ajuta, te rugam sa impartasesti si cu ei aceasta invitatie. Multumim! :)

Inscrierile se pot face pana in 3 Decembrie, ora 12:00.

Locatia: Str. Cosasilor, nr. 3-5, Cluj-Napoca.

0 comments:

Post a Comment