Thursday, November 8, 2012

Conferinta gratuita:Eliberarea emotionala - solutia pentru vindecarea si transformarea vietii

Va invitam cu drag la conferinta gratuita "Eliberarea emotionala - solutia pentru vindecarea si transformarea vietii", care va avea loc Joi, 15 Noiembrie, ora 18:00, str. Cosasilor, nr. 3-5, cladirea de birouri maro cu bej, etaj 2, prima sala pe stanga (recomandam confirmarea cat de repede a locului deoarece majoritatea sunt ocupate) . 

Puteti sa veniti cu colegi, prieteni, rude, oameni apropiati voua sau sa invitati pe cine credeti ca le-ar fi de ajutor sau le-ar place sa participe (in limita locurilor disponibile).

Va rugam cei care doriti sa participati, sa ne trimiteti un e-mail de confirmare pentru a va rezerva locul la adresa: 
office@sirius-star-consulting.com.

Traumele emotionale, amintirile neplacute sau fricile se manifesta extrem de diferit la fiecare dintre noi, insa mecanismele si modul in care ele pot fi depasite sunt comune la toate fiintele umane.

Deoarece aceste traume si experientele neplacute tind sa ne guverneze vietile inca din copilarie, eliberarea emotionala este conditia de baza pentru a trai o viata in care deciziile noastre (si ca atare rezultatele pe care le obtinem in viata) sunt luate in deplina libertate.

Va vom prezenta in cadrul acestei conferinte modul in care aceste traume si frici se manifesta si veti putea afla modul in care se pot rezolva si depasi probleme cotidiene sau chiar unele existentiale, prin tehnici de eliberare emotionala.


0 comments:

Post a Comment