Saturday, December 29, 2012

Conferinta "Eliberarea emotionala, abundenta, banii si menirea" - Intrare libera

"Cand eram tanar, credeam ca banii si puterea ma vor face fericit. Aveam dreptate."
 – Bill Gates 

Am pus acest citat pentru a observa reactia emotionala pe care o avem atunci cand citim ceva care se opune sistemului nostru de crezuri. 

Aceste crezuri negative defapt ne impiedica sa ne bucuram de abundenta financiara, ne fac sa o tinem departe de noi, sau sa fugim inconstient de putere in sine, desi acea putere o putem folosi pentru a face foarte mult bine in lume si pentru a ajuta foarte multi oameni (in felul acesta ajung tocmai acei oameni sa aiba bani si putere, care nu ii opun rezistenta, indiferent daca sunt rai sau buni).

La aceasta conferinta gratuita veti afla raspunsul la intrebarile: 
Care sunt principalele crezuri negative care te impiedica sa ai acces la bani? 
Care e legatura dintre inteligenta ta emotională si banii? 
Cum ne formam crezurile si valorile legate de bani?
Te-ai intrebat vreodata care este impactul real al banilor asupra personalitatii tale? 

De asemenea, veti vedea cum abundenta, banii si menirea noastra din aceasta viata se intrepatrund, si veti afla cum putem sa creem armonie intre aceste aspecte ale vietii noastre pentru a ne bucura pe deplin de ea.

Sirius Consulting va invita la conferinta gratuita "Eliberarea emotionala, abundenta, banii si menirea" care va avea loc Joi, 10 Ianuarie, ora 18:00, str. Coasilor, nr. 3-5, etajul 2.


Puteti sa veniti cu colegi, prieteni, rude, oameni apropiati voua sau sa invitati pe cine credeti ca le-ar fi de ajutor sau le-ar placea sa participe (in limita locurilor disponibile).

Valoarea reala a acestei conferinte este de 60 de lei, insa noi ne dorim sa putem sa oferim aceasta perspectiva si aceasta deschidere unui numar cat mai mare de oameni si speram ca in urma acestei conferinte gratuite, viata si deciziile lor legate de bani, planul financiar si abundenta, sa devina mai constiente, sa poata alege cat mai liberi, sa aiba o viata mai buna si mai implinitoare.

Subiectele abordate în cadrul conferintei vor fi:
-ce este inteligenta emotionala
-inteligenta emotionala in constientizarea blocajelor legate de bani
-modul in care se leaga blocajele intre diverse aspecte
-metode simple de restructurare a sistemului nostru de valori si crezuri
-cum sa pornim de unde suntem si sa ajungem unde vrem

Va rugam cei care doriti sa participati, sa ne trimiteti un e-mail de confirmare pentru a va rezerva locul, la adresa (recomandam sa va inscrieti cat mai din timp pentru a va rezerva locul): 
madalina@sirius-star-consulting.com.

De asemenea, puteti la aceasta conferinta sa va inscrieti la noul grup de eliberare emotionala pe care il vom incepe in 17 ianuarie, care va fi focalizat pe depasirea obstacolelor si a limitarilor legate de abundenta, bani si menirea noastra din aceasta viata.

Va asteptam cu drag! :)

0 comments:

Post a Comment