Saturday, December 22, 2012

Intalnire gratuita pentru pasionatii de EFT (tapping)

Dragii nostri, 

Ne-am gandit sa organizam o intalnire, cu toti cei care au experimentat aceasta tehnica de eliberare emotionala, fie ca au avut rezultate mai mici sau mai mari, fie care inca nu au avut parte de rezultate. 

Ne dorim sa ne intalnim cu totii si sa ne impartasim experientele, sa ne bucuram impreuna de rezultatele celor care pun si in practica, sa prindem speranta, curaj, si o perspectiva noua asupra impactului pozitiv pe care poate sa il aiba aceasta tehnica in vietile noastre (prin ce aflam de la colegii nostri). 

Pe langa aceasta, vom lucra impreuna, la problemele care au fost cele mai pregnante in practica voastra, sau in lipsa de rezultate, pentru a putea merge inainte, obtinand rezultate cat mai frumoase si imbucuratoare in vietile noastre. 

Aceasta invitatie este in special pentru cei de la grupurile noastre, si cei care au participat la workshop, insa puteti sa invitati si alti oameni, prieteni, rude, colegi, care stiu de tapping sau pe care credeti ca i-ar ajuta sa afle de aceasta tehnica. 

In curand vom incepe o grupa noua de tapping, asa ca aceasta intalnire, poate fi o oportunitate pentru cei care vor sa-si faca o idee legata de efectele care pot aparea in viata lor daca practica aceasta tehnica.

Va asteptam cu mult drag, vineri, 28 decembrie, de la ora 18:00, pe str. Cosasilor, nr.3-5 (etajul 2).

0 comments:

Post a Comment