Monday, December 3, 2012

Workshop in Baia Mare “Tu crezi ca banii pica din cer?”



“Tu crezi ca banii pica din cer?”

Majoritatea oamenilor se confrunta in aceasta perioada cu nemultumiri legate de planul financiar, de faptul ca nu castiga destui bani, parca toti banii pe care ii fac se duc foarte repede si parca nu apuca sa vada nimic din einiciodata nu sunt de ajuns.

Dupa cum tot mai multe persoane incep sa inteleaga, responsabilitatea si puterea asupra vietii noastre, se afla la noi insine. De asta, starea noastra financiara, ne reflecta crezurile si fricile pe care le avem in legatura cu banii si cu modul in care vin si pleaca de la noi.

Workshopul este destinat tuturor celor care vor sa inteleaga si sa elimine frustrarile, fricile si crezurile limitatoare legate de bani si de problemele financiare in general si sa aduca astfel o schimbare radicala in viata lor.

Intelegerea modului in care ne creem limitarile si ne autosabotam in atingerea viselor si dorintelor este o cheie importanta in a depasi tendintele de autosabotare pe plan financiar-material.

5 motive care ne fac sa avem incredere ca va da roade acest workshop in viata ta:

1.Am aplicat, si aplicam noi insine aceste tehnici si am vazut rezultate concrete in viata noastra (cat am aplicat si noi, ca doar practica aduce efectele).

2.Am lucrat personal cu alti oameni care au avut de asemenea rezultate masurabile in viata lor si, normal, si ei, in masura in care au practicat, s-au bucrat de rezultate.

3.Ne dorim sincer sa ajutam oamenii sa se bucure de o stare de abundenta in care relatia cu banii sa fie una armonioasa, sa se bucure de ei, si sa aiba parte de libertatea pe care le-o confera acest mijloc de tranzactionare.

4.O sa primiti tema de casa, ca sa fim siguri ca veti castiga cel putin de cateva ori mai multi bani decat v-a costat workshopul (ne place sa avem participanti/practicanti fericiti).

5.Venim la workshop si dupa aceea uitati de noi…? paaai, nu! vom face o intalnire peste cateva saptamani sa ne bucuram impreuna de relatarile celor care au pus in practica ce au invatat (poate facem cateva donatii impreuna) si vom raspunde la intrebarile si problemele care au aparut in practicarea tehnicilor.

Ce voi invata la workshop:
Ce inseamna inteligenta emotionala?
Din ce se compune aceasta si care sunt elementele cheie care sunt legate de bani?
Cum se construiesc crezurile si cum ne afecteaza performantele si realizarile?
Cum sa descoperi crezurile limitatoare care te opresc din a face bani?
Metode simple si practice de restructurare a crezurilor.
Tehnicile de eliberare emotionala in eliminarea crezurilor negative.
Cele mai frecvente crezuri limitatoare legate de bani si bunastare.
Aplicatii practice pentru eliminarea crezurilor limitatoare legate de bani, bunastare si abundenta.
             
Am inghesuit 57 de ani de experienta cu banii in: 6 ore (cu pauzele de rigoare).

Cand vom incepe sa lasam banii sa vina la noi: 15 decembrie, ora 14:00.

Pretul pe care trebuie sa il platesc, ca sa primesc mult mai mult: 170 lei 95 lei .
(insaa, nu risti nimic! de ce? pai daca nu inveti nimic util si practic, !iti dam banii inapoi la sfarsit!)

Cate locuri sunt: 30 locuri (inscrie-te repede, deja ne-au sunat persoane care ne-au rugat  sa le tinem loc pentru ei, pentru rude, prieteni, colegi).

Unde vom face toate acestea: Baia Mare (locatia insa va fi anuntata ulterior).

Cum ma inscriu: ne trimiti un e-mail la office@sirius-star-consulting.com, in care ne spui numele si numarul de telefon, si ca un loc din cele ramase, are numele tau pe el. :)

Vreau sa vin, dar mai am intrebari, ce fac: ne trimiti un e-mail la office@sirius-star-consulting.com, sau ne suni: 0741.401.399.

0 comments:

Post a Comment