Echipa Sirius Consulting iţi urează bun venit!

Noi credem că fiecare om are dreptul, capacitatea şi posibilităţile pentru a crea în viaţa lui absolut tot ceea ce işi doreşte să devină realitate. Suntem aici pentru a crea puntea de legătură care să îl ducă de unde este acum, la ce îşi doreşte să fie.

Monday, November 26, 2012

Conferinta gratuita: Cum poate inteligenta ta emotionala sa iti aduca bani?

"Cand eram tanar, credeam ca banii si puterea ma vor face fericit. Aveam dreptate."
 – Bill Gates 

Am pus acest citat pentru a observa reactia emotionala pe care o avem atunci cand citim ceva care se opune sistemului nostru de crezuri. 

Aceste crezuri negative defapt ne impiedica sa ne bucuram de abundenta financiara, ne fac sa o tinem departe de noi, sau sa fugim inconstient de putere in sine, desi acea putere o putem folosi pentru a face foarte mult bine in lume si pentru a ajuta foarte multi oameni (in felul acesta ajung tocmai acei oameni sa aiba bani si putere, care nu ii opun rezistenta, indiferent daca sunt rai sau buni).

La aceasta conferinta gratuita veti afla raspunsul la intrebarile: 
Care sunt principalele crezuri negative care te impiedica sa ai acces la bani? 
Care e legatura dintre inteligenta ta emotională si banii? 
Cum ne formam crezurile si valorile legate de bani?
Te-ai intrebat vreodata care este impactul real al banilor asupra personalitatii tale? 

Sirius Consulting va invita la conferinta gratuita Cum poate inteligenta ta emotionala sa iti aduca bani? care va avea loc Joi, 29 noiembrie, de la ora 18:00, la sediul nostru de pe str. Cosasilor, nr. 3-5, Cluj-Napoca.


Puteti sa veniti cu colegi, prieteni, rude, oameni apropiati voua sau sa invitati pe cine credeti ca le-ar fi de ajutor sau le-ar placea sa participe (in limita locurilor disponibile).

Valoarea reala a acestei conferinte este de 60 de lei, insa noi ne dorim sa putem sa oferim aceasta perspectiva si aceasta deschidere unui numar cat mai mare de oameni si speram ca in urma acestei conferinte gratuite, viata si deciziile lor legate de bani, planul financiar si abundenta, sa devina mai constiente, sa poata alege cat mai liberi, sa aiba o viata mai buna si mai implinitoare.

Subiectele abordate în cadrul conferintei vor fi:
-ce este inteligenta emotionala
-inteligenta emotionala in constientizarea blocajelor legate de bani
-modul in care se leaga blocajele intre diverse aspecte
-metode simple de restructurare a sistemului nostru de valori si crezuri
-cum sa pornim de unde suntem si sa ajungem unde vrem

Va rugam cei care doriti sa participati, sa ne trimiteti un e-mail de confirmare pentru a va rezerva locul, la adresa (recomandam sa va inscrieti cat mai din timp, deoarece locurile sunt limitate): 
madalina@sirius-star-consulting.com.

De asemenea, puteti la aceasta conferinta sa va rezervati locul direct, la workshop-ul din 9 decembrie, respectiv puteti sa gasiti raspuns la intrebarile dumneavoastra legate de workshop.

Va asteptam cu drag! :)

Friday, November 23, 2012

Workshop - "Tu crezi ca banii pica din cer?"



Workshopul “ Tu crezi ca banii pica din cer?” se adreseaza tuturor celor care vor sa inteleaga si sa elimine frustrarile, fricile si anumite crezuri legate de bani si de problemele financiare cu care se confrunta. 

Daca ai impresia ca  banii nu ajung niciodata in portofelul tau, iar lumea din jurul tau e singura responsabila pentru acest lucru, te invitam la acest workshop pentru a descoperi adevarul despre tine.

Majoritatea persoanelor se confrunta in aceasta perioada cu nemultumiri legate de planul financiar. Starea noastra financiara ne reflecta, insa, crezurile si fricile pe care le avem legate de bani. Un gand precum “Doar oamenii bogati au bani” ne poate determina inconstient sa nu muncim suficient de mult pentru bani.

In cadrul acestui workshop vei invata urmatoarele lucruri:
-ce este inteligenta emotionala, din ce se compune aceasta si care sunt elementele cheie legate de bani
-cum se construiesc anumite crezuri si care este impactul lor direct asupra realizarilor noastre
-cum sa descoperi crezurile limitatoare care te opresc din a face mai multi bani
-metode simple si practice de restructurare a crezurilor
-tehnici de eliberare emotionala in eliminarea crezurilor negative
-care sunt cele mai frecvente crezuri limitatoare legate de bani si bunastare
-aplicatii practice pentru eliminarea crezurilor limitatoare

Pretul acestui workshop este de 95 Ron.

Vom lucra impreună la aceste limitari si vom avea si discutii personale cu cei care vor dori. Grupul va fi format din 30 de persoane, in ordinea inscrierii.

Daca te inscrii acum poti castiga o sesiune de life coaching gratuita cu trainerul Zoltan Veres care va sustine si acest workshop. Zoltan Veres este un coach si trainer cu peste 9 ani de experienta si peste 1000 de consultatii personale si de cuplu.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numerele de telefon 0741 401 399/ 0727 806 405 sau la adresa de e-mail: madalina@sirius-star-consulting.com

Va asteptam!



Friday, November 16, 2012

Invitatie grup eliberare emotionala



Va anuntam cu drag, ca urmeaza sa pornim un nou grup unde vom practica tehnicile de eliberare emotionala (EFT sau tapping in engleza), tehnici pe care le-am folosit cu mare succes in consultatiile si workshopurile pe care le-am tinut in ultimul an.

Am folosit cu succes aceste tehnici de la vindecarea traumelor relationale, pana la cele din copilarie, de la blocaje si contractii musculare pana la eliminarea unor negi, frici, nemultumirea de sine, agresivitate si alte dizarmonii care pot fi o piedica serioasa in a trai viata pe care ne-o dorim cu adevarat 

Au rezultat prin utilizarea acestor procedee simple transformari vizibile in viata celor cu care am lucrat pe durata a cateva sedinte, si ne bucuram de rezultate impresionante in vietile celor care sunt la primul grup pe care l-am inceput, cu care am avut ocazia sa lucram mai mult.

Acest grup are ca scop vindecarea profunda a fiintei si a vietii noastre prin aplicarea practica a acestor tehnici timp de 3 luni, o data la doua saptamani, 4-5 ore. Pentru a obtine un efect durabil si profund transformator, am elaborat un program prin care vom aborda majoritatea  aspectele vietii noastre aplicand aceste tehnici, obtinand astfel rezultate concrete si vizibile.

La acest Grup pentru transformarea radicala si profunda a vietii prin eliberare emotionala vom aborda urmatoarele subiecte (folosind tehnicile de eliberare emotionala pentru a elimina crezurile limitatoare, fricile, tensiunile, frustrarile legate de fiecare domeniu al vietii noastre):

-dorinta noastra: de a ne transforma si de a ne schimba in bine viata       

-starea noastra generala: calitatea somnului, starea generala in timpul zilei, tendintele de a ne stresa si agita, le vom elibera :)

-corpul fizic: relatia cu corpul fizic, aspectul, conditia fizica, nivelul energetic, dureri, boli, tensiuni fizice, dizarmonii

-relatia cu ceilalti: probleme de comunicare, de exprimare, complexe de inferioritate, complexe de superioritate

-relatia de cuplu: traume din relatii, crezuri limitatoare, situatii dizarmonioase care ne-au cauzat sau ne cauzeaza suferinta

-profesie/menire si bani: limitari, compromisuri, frici, motivele pentru care nu avem parte defapt de mai multi bani in viata noastra

-relatia cu familia: modelele din copilarie si regasirea autenticitatii, experientele traumatizante din copilarie, acceptare, descoperirea copilului divin din noi

Intalnirile vor avea loc o data la doua saptamani cate patru-cinci ore, timp de 3 luni, asadar vor fi 6 workshop-uri practice.

Ce spun cei care participa chiar acum la un astfel de grup:

"Auzisem de aceasta tehnica de eliberare emotionala si inainte de a ne spune Zoli de ea, dar trebuie sa recunosc ca acum o vad cu totul cu alti ochi. Inainte nu prea intelegeam cu funtioneaza, acum mi se pare "magie".  

Inca nu imi vine sa cred efectele si constientizarile care le-am avut! Dupa fiecare exercitiu EFT, ma simt mult mai energica si mai linistita, ma ajuta sa gandesc altfel si sa am cu totul alta stare. Ma ajuta sa ma cunosc mai bine si sa fiu mai constienta de mine si de ce simt, si mi se pare un lucru minunat! 


Tehnica asta ma ajuta sa imi dau seama ca eu detin controlul asupra sentimentelor mele, si nu invers! Inca nu pot sa cred cat de detasata sunt in sfarsit de lucrurile care alta data erau un stres continuu si o problema majora! Pe aceasta cale vreau sa va multumesc pentru ce faceti, e minunat si incredibil cat de mult ajuta, si cum schimba perceptia despre tot! Va multumesc pentru tot ce faceti!"

Andrada S.



"EFT a trezit in mine dorinta profunda de a ma transforma. M-a ajutat sa fiu cu adevarat sincera cu mine, sa-mi observ starile, sa devin tot mai constienta de emotiile mele, de schimbarile subtile care au loc in mine in fiecare clipa. Intr-un fel, cred ca ma ajuta si sa-mi cultiv starea de Prezenta.

Pare o tehnica prea simpla si la indemana oricui (poate de asta atat de putini oameni au incredere ca intr-adevar are un efect fantastic), insa cand am inceput s-o folosesc la modul serios, am constatat ca ma poarta in adancimile fiintei mele, acolo unde in general ma feresc sa patrund, de frica a ceea ce voi descoperi. 


Cu EFT nu ai cum sa te mai minti pe tine. Treptat, ceata se ridica, constientizarile se produc si esti nevoit sa-ti recunosti (fata de tine) fricile, umbrele, convingerile, tiparele si programele dupa care functionezi. Odata constientizate, nu mai ramane decat sa perseverezi cu tehnica, sa ai curaj, vointa si incredere ca poti schimba absolut orice aspect din tine pe care nu ti-l doresti sau care te impiedica sa iti manifesti intregul potential! In final devine chiar amuzant, e ca o joaca!"

Daifei F.



Pretul este de 119 lei/luna, cei care achita integral cele trei luni, vor plati doar 300 de lei.

Veti ramane cu o experienta care va poate schimba viata, un caiet de lucru in care veti avea notate toate crezurile voastre limitatoare, fricile, tot ceea ce va impiedica la nivel emotional sa traiti viata pe care o doriti si veti avea de asemenea tehnicile necesare pentru a putea depasiti blocajele dintre voi si visele voastre.

Vom lucra impreuna la aceste limitari si vom avea si discutii personale, individuale cu cei care vor dori pe parcurs.

Grupul va fi format din 30 de persoane, in ordinea inscrierii.

Te invitam sa traiesti viata pe care o meriti, eliberata de emotiile negative care te impiedica sa fi fericit si liber cu adevarat! 

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numerele de telefon: 0727806405/0757324856 , sau la adresa de e-mail: office@sirius-star-consulting.com.

Daca ai oameni apropiati, prieteni, rude, colegi, carora crezi ca le-ar prinde bine un astfel de grup, pe care i-ar ajuta, te rugam sa impartasesti si cu ei aceasta invitatie. Multumim! :)

Inscrierile se pot face pana in 3 Decembrie, ora 12:00.

Locatia: Str. Cosasilor, nr. 3-5, Cluj-Napoca.

Thursday, November 8, 2012

Conferinta gratuita:Eliberarea emotionala - solutia pentru vindecarea si transformarea vietii

Va invitam cu drag la conferinta gratuita "Eliberarea emotionala - solutia pentru vindecarea si transformarea vietii", care va avea loc Joi, 15 Noiembrie, ora 18:00, str. Cosasilor, nr. 3-5, cladirea de birouri maro cu bej, etaj 2, prima sala pe stanga (recomandam confirmarea cat de repede a locului deoarece majoritatea sunt ocupate) . 

Puteti sa veniti cu colegi, prieteni, rude, oameni apropiati voua sau sa invitati pe cine credeti ca le-ar fi de ajutor sau le-ar place sa participe (in limita locurilor disponibile).

Va rugam cei care doriti sa participati, sa ne trimiteti un e-mail de confirmare pentru a va rezerva locul la adresa: 
office@sirius-star-consulting.com.

Traumele emotionale, amintirile neplacute sau fricile se manifesta extrem de diferit la fiecare dintre noi, insa mecanismele si modul in care ele pot fi depasite sunt comune la toate fiintele umane.

Deoarece aceste traume si experientele neplacute tind sa ne guverneze vietile inca din copilarie, eliberarea emotionala este conditia de baza pentru a trai o viata in care deciziile noastre (si ca atare rezultatele pe care le obtinem in viata) sunt luate in deplina libertate.

Va vom prezenta in cadrul acestei conferinte modul in care aceste traume si frici se manifesta si veti putea afla modul in care se pot rezolva si depasi probleme cotidiene sau chiar unele existentiale, prin tehnici de eliberare emotionala.


Tuesday, November 6, 2012

Conferinta gratuita:Inteligenta emotionala si impactul ei asupra vietii tale


Va invitam cu drag la conferinta "Inteligenta emotionala si impactul ei asupra vietii tale", care va avea loc Joi, 8 Noiembrie, ora 18:00, str. Cosasilor, nr. 3-5 (Marasti), Cluj-Napoca. Puteti sa veniti cu colegi, prieteni, rude, oameni apropiati voua (in limita locurilor disponibile), deoarece este o conferinta care va poate schimba total perceptia asupra vietii voastre si a puterii pe care o detineti defapt in ea.

In cadrul acestei conferinte vom aborda un subiect complex intr-o maniera simplificata, astfel incat sa poata intelege oricine ce inseamna conceptul inteligentei emotionale, dar mai ales ce impact are asupra vietilor noastre aceasta componenta a inteligentei.
Intelegerea aspectelor legate de inteligenta emotionala, abordarea ei structurata si foarte practica ofera de asemenea solutii extrem de simple pentru dezvoltarea ei si pentru imbunatatirea intregii noastre vieti prin asta.

Inteligenta emotionala este un concept care a aparut la inceputul anilor '90 si a ajuns incet in vizorul celor care se ocupa de dezvoltarea personala ca fiind o componenta extrem de importanta a inteligentei generale a unei fiinte umane.

Desi aceasta inteligenta nu se incadreaza in conceptul clasic al inteligentei, s-a dovedit de-a lungul timpului ca are o importanta mai mare in evolutia, succesul si reusita oamenilor decat inteligenta rationala. In timp ce inteligenta rationala este raspunzatoare in procentaj de 20% de succesul oamenilor in viata, inteligenta emotionala este responsabila in procent de 80% in acest sens.

Fiind definita ca abilitatea de a evalua, constientiza si controla starile proprii si ale altora, ea devine baza evolutiei fiintei umane in aceasta perioada.

Dupa cum stim cu totii, degeaba rationam despre multe lucruri, daca ne este teama sau avem o "retinere", totdeauna emotia o sa castige in fata ratiunii.