Thursday, September 20, 2012

Grup de eliberare emotionala folosind EFT

Va anuntam cu drag, ca urmeaza sa pornim un grup unde vom practica tehnicile de eliberare emotionala (EFT sau tapping in engleza), technici pe care le-am folosit cu mare succes in consultatiile si workshopurile pe care le-am tinut in ultimul an.

Am folosit cu succes aceste technici de la vindecarea traumelor relationale, pana la cele din copilarie, de la blocaje si contractii musculare pana la eliminarea unor negi, frici, nemultumirea de sine, agresivitate si alte dizarmonii care pot fi o piedica serioasa in a trai viata pe care ne-o dorim cu adevarat 

Au rezultat de asemenea prin utilizarea acestor procedee simple transformari vizibile in viata celor cu care am lucrat pe durata de cateva sedinte.

Acest grup are ca scop vindecarea profunda a fiintei si a vietii noastre prin aplicarea practica a acestor tehnici timp de 3 luni, o data pe saptamana cate 2 ore. Pentru a obtine un efect durabil si profund transformator, am elaborat un program prin care vom aborda majoritatea  aspectele vietii noastre aplicand aceste technici, obtinand astfel rezultate concrete si vizibile.

La acest Grup pentru transformarea radicala si profunda a vietii prin eliberare emotionala vom aborda urmatoarele subiecte (folosind tehnicile de eliberare emotionala pentru a elimina crezurile limitatoare, fricile, tensiunile, frustrarile legate de fiecare domeniu al vietii noastre):

-dorinta noastra: de a ne transforma si de a ne schimba in bine viata       

-starea noastra generala: calitatea somnului, starea generala in timpul zilei, tendintele de a ne stresa si agita

-corpul fizic: relatia cu corpul fizic, aspectul, conditia fizica, nivelul energetic, dureri, boli, tensiuni fizice, dizarmonii

-relatia cu ceilalti: probleme de comunicare, de exprimare, complexe de inferioritate, complexe de superioritate

-relatia de cuplu: traume din relatii, crezuri limitatoare, situatii dizarmonioase

-profesie/menire si bani: limitari, compromisuri, frici

-relatia cu familia: modelele din copilarie si regasirea autenticitatii, descoperirea copilului divin din noi

Intalnirile vor avea loc saptamanal cate doua ore, timp de 3 luni, adica 12 intalniri.

Pretul este de 119 RON/luna, cei care achita integral cele trei luni, vor avea o reducere de 50 RON.

Veti ramane cu o experienta care va poate schimba viata, un caiet de lucru in care veti avea notate toate crezurile voastre limitatoare, fricile, tot ceea ce va impiedica la nivel emotional sa traiti viata pe care o doriti si veti avea de asemenea tehnicile necesare pentru a putea depasiti blocajele dintre voi si visele voastre.

Vom lucra impreuna la aceste limitari si vom avea si discutii personale, individuale cu cei care vor dori pe parcurs.

Grupul va fi format din 40 de persoane, in ordinea inscrierii.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numerele de telefon: 0727806405/0757324856 , sau la adresa de e-mail: georgian@astrologie- spirituala.com.

Ziua in care se va tine se va decide in functie de posibilitatile celor care se inscriu.

0 comments:

Post a Comment